Geef je gasten een leuke en unieke buitenbeleving

De meeste wandelroutes zijn voor kinderen oersaai... Dat maakt dat je als ouder niet makkelijk de natuur opzoekt samen met de kids. Daarom is er nu de Lotje Smartphone Speurtocht: Een avontuurlijke buitenbeleving speciaal voor gezinnen met kinderen van 6-12 jaar. Een gezinsactiviteit die je je gasten het hele jaar door kunt aanbieden, zónder inzet van personeel. 

Lotje Smartphone Speurtocht

Stoere jongens en meiden worden uitgedaagd om een duister gangsternetwerk op te rollen. Ze krijgen van de geheime dienst een koffer mee met onderzoeksmateriaal en bewijsstukken. De gangsters verstoppen zich in de natuur, waar ze onvindbaar zijn, maar door codes te kraken en geheime boodschappen te ontcijferen kom je steeds dichter bij de buit!

Spionnen Smartphone Game voor geheim agenten

Heb je een bestaande (papieren) wandelroute of speurtocht? Of heb je een idee dat nog moet worden uitgewerkt? Wij maken er een professionele Smartphone Speurtocht of Route van die in de app voor miljoenen gebruikers vindbaar is. Een gewone wandelroute wordt een avontuurlijke buitenbeleving die je gasten het hele jaar kunnen doen, zonder begeleiding!

Coproducties op afstand

Wat vinden de deelnemers er zelf van?

Nooit gedacht dat dit zó onwijs leuk zou zijn!

We hebben vandaag deze hele leuke route gelopen. Onze kinderen van 6 en 7 vonden het geweldig leuk om lekker bezig te zijn tijdens de wandeling. 

Het was een topspeurtocht! Zeer leerrijk en vol afwisseling.

Ninthe (8), Vince (7), Fien (5) en ik (37) hebben er enorm van genoten.

Heel leuk om met de smartphone de omgeving te verkennen, dan kan je al niet verloren lopen...

Dit gaan we zeker vaker doen!

Dankjewel voor deze moderne, interactieve manier van wandelen.

Familie Vd Meerschaert

6 mei 2019

Andreas

5 januari 2020

Bij Landal De Lommerbergen

Bij Camping De Bosgraaf

Bij Park Berkenrhode

Evelyn Evertsen-Romp

15 augustus 2019

Het was superrrrrrrrr leuk.

Bij Park Sonsbeek

thijmen

21 augustus 2019

Het maakte het wandelen leuker doordat er tussendoor van alles was zoals raadsels en weetjes! 

Bij NP De Groote Peel

Stef

31 maart 2019

Heerlijk met de kids gelopen. Leuk interactief voor de kinderen en leuke wandeling voor de ouders

Bij Landal Hoog Vaals

ronald vogels

3 maart 2020

Wat een ontzettend leuke tocht door het bos hier bij de camping Heldense bossen en Restaurant Op d'n berg! Aanrader voor iedereen met kinderen. Ik ga gauw kijken waar Lotje andere routes heeft uitgezet.

Bij de Heldense Bossen

Bas

28 augustus 2019

super super leuk, echt een aanrader. heerlijk buiten lopen in het bos, zelfs op "paadjes" waar je normaal niet komt ;) lange broek is heel fijn.

Bij Landal Miggelenberg

T.J.

4 oktober 2019

Wie zijn wij?

Angélia Coolen

Mijn doel is kinderen met hun ouders een onvergetelijke ervaring te bezorgen door samen iets leuks te doen in de natuur en nieuwe dingen te ontdekken. Samen lachen, actief bezig zijn, natuurbeleving, in de buitenlucht en iets ervaren waar je met plezier op terug kijkt. D.m.v. online marketing breng ik onze Smartphone Speurtochten effectief onder de aandacht bij deze doelgroep.

Angélia Coolen

Creatieve ontwikkeling &

Marketing

Linken op LinkedIn

Wouter van den Berg

Route-ontwikkeling & Content

Linken op LinkedIn

Wouter van den Berg

Hoe bijzonder leuk die zoektocht naar de leukste en avontuurlijkste paadjes! Voor de gekke vragen, weetjes en opdrachten kijken we naar de typische cultuur, natuur en geschiedenis van de streek. Er is altijd weer een bijzonder en uniek verhaal te vertellen!
Na mij universitaire studie Cartografie heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Het is heel inspirerend om mooie producten te maken waarmee vakantiegangers en recreanten op een ontspannen manier Nederland kunnen verkennen.

Loverstraat 35, 6031 VJ Nederweert (Nederland)

TEL: 0031 (0)495 631882

MOB: 0031 (0)6 22679356

E-MAIL: info@routebureaunederland.nl