De vraag naar routes in apps groeit snel

93% van de Nederlanders heeft een smartphone en de vakantieganger van nu verwacht het gemak daarvan.

Smartphone Speurtochten en Routes maken het mogelijk om je gasten op een leuke, laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier de omgeving te laten verkennen en er samen op uit te gaan!

Routes 'versmartphonen'

Nieuwe ideeën

Eigen character

Bied je je gasten al bestaande (papieren) wandelroutes of speurtochten? Wij zetten ze om in professionele Smartphone Speurtochten en Routes. Een gewone (saaie) route wordt een leuke, interessante, avontuurlijke buitenbeleving door toevoeging van stem, muziek en quizvragen.

Loop je al een tijdje rond met een onuitgewerkt idee voor een speurtocht rondom je restaurant of op je vakantiepark? Wij denken mee en vertalen jouw plannen naar een leuk of spannend avontuur waarmee je je gasten een bijzondere buitenbeleving gaat bieden.

Heb je een vakantiepark, camping of restaurant, met een eigen 'character' of mascotte? Of ze nou Bollo, Beau & Bloem of Joris Jutter heten, wij zorgen ervoor dat ze de kinderen 'persoonlijk' op sleeptouw nemen in een leuke, leerzame of spannende Smartphone Speurtocht. 

"Sem en Fenne vonden het helemaal geweldig, erg leuk en leerzaam"

Bij 'De Draak van Gelre' op EuroParcs Resort de Wije Werelt

Over de app

Wij maken onze Smartphone Speurtochten en Routes in izi.Travel, een professioneel en goed doorontwikkelde app die al door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt. In Nederland maken veel grote musea, vvv’s en andere toeristische organisaties gebruik van deze app. Onze speurtochten en routes zijn automatisch vindbaar voor alle gebruikers wereldwijd.

De izi.Travel app is helemaal gratis.

De speurtochten en routes kunnen gratis, maar ook tegen betaling worden aangeboden aan de gasten.

De speurtochten en routes kunnen worden gedownload en werken dus ook offline.

De app is GPS-gestuurd, verhalen poppen onderweg daardoor automatisch op.

De app nodigt deelnemers uit hun score te delen en anderen uit te nodigen.

Mogelijk om speurtochten en routes in meerdere taalversies aan te bieden.

Elke speurtocht of route is snel en gemakkelijk te openen via een eigen QR-code

Voor EuroParcs Resort Veluwemeer ontwikkelden wij een speurtocht over het water. In deze video een kijkje achter de schermen bij het testen van 'De Vloek van de Zuiderzee'.

Samen SBS6 en TV-tuinman Lodewijk Hoekstra maakten wij voor De Krim Texel een audiotour door de klimaattuin 'De Krim Natuuravontuur'.

Het 'Hulpboswachterspad' voor De Krim Texel in samenwerking met SBS6 (De Grote Tuinverbouwing), TV-tuinman Lodewijk Hoekstra en Staatsbosbeheer.

ZAKELIJKE NIEUWSBRIEF VOOR DE RECREATIEBRANCHE

Mis niets en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

 Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op.
 We denken graag met je mee!

Loverstraat 35, 6031 VJ Nederweert (Nederland)

MOB: 06 22679356

E-MAIL: info@routebureaunederland.nl