De behoefte van gezinnen om eropuit te gaan in de natuur is enorm gegroeid!

Wandelroutes genoeg, maar vaak voor kinderen te lang, nog op papier, te kinderachtig, veel tekst of té educatief.

Dus hoe kan je deze grote doelgroep iets gaafs bieden? Iets waarmee de kids ouders op sleeptouw nemen en wat voor álle gezinsleden een onvergetelijke ervaring oplevert? Routebureau Nederland is gespecialiseerd in het ontwikkelen van avontuurlijke smartphone speurtochten voor de jonge gasten (2-13 jaar) van vakantieparken, campings en restaurants. Onze speurtochten kenmerken zich door eigenzinnigheid, spanning, humor én dat je er ook nog wat van opsteekt. Je gasten zullen zich verwonderen over de schoonheid van de natuur in alle seizoenen. Zeker weten dat ze dit avontuur in de natuur niet snel meer vergeten!

Avontuur in de natuur

De mogelijkheden zijn eindeloos

Al onze concepten hebben zo hun specifieke eigenschappen. Bij de één laten we deelnemers kennismaken met de typische natuur, cultuur en gebruiken van een streek. Bij de ander zullen ze een bijzondere mix van spanning en humor ervaren en bijvoorbeeld de kracht van bepaalde dieren gaan ontdekken! Of we laten ze in een fantasieverhaal duiken waarbij ze zich zullen verbazen over verbazingwekkende feitjes! Zo ontdekken je gasten van alle leeftijden op speelse manier de omgeving. Begeleiding door personeel is niet nodig, de deelnemers kunnen helemaal zelfstandig op pad.

De speurtochten zijn GPS-gestuurd waardoor verhalen onderweg automatisch 'oppoppen'. Audio en muziek versterken de beleving en ook filmpjes, quizvragen en opdrachten kunnen worden toegevoegd. De smartphone maakt het mogelijk de deelnemers ook over paadjes te leiden die op geen kaart te vinden zijn of zich moeilijk laten beschrijven. De routes kunnen zelfs over het water! De speurtochten kunnen vooraf worden gedownload en werken dus ook offline en met één druk op de knop deel je je score en nodig je vrienden en familie uit om ook mee te doen.

Spionnen Smartphone Speurtocht

Een spannend avontuur in de natuur voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Ook geschikt voor kinderfeestjes! Kids worden uitgedaagd de Geheime Dienst te helpen bij het ontmaskeren van een geheimzinnige bende die zich verstopt in de natuur. Kraak codes en ontcijfer geheime boodschappen!

Lotje Smartphone Speurtocht

Speurtochten en routes op maat

Een leuke, avontuurlijke buitenbeleving voor gezinnen met kinderen van 6-12 jaar. Lotje neemt ze mee langs de geheime sleutels. Pas als je een sleutel hebt gevonden, kun je weer verder. Zo ontdekken kids en hun ouders de natuur en cultuur en wat de streek zo bijzonder maakt.

Wij helpen bij het omzetten van bestaande (papieren) speurtochten en routes naar smartphone. Of heb een idee voor een speurtocht, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Neem dan contact op. Je eigen 'characters' kunnen de hoofdrol spelen in deze speurtochten!

Wie zijn wij?

Angélia Coolen

Mijn doel is om kinderen met hun ouders een onvergetelijke ervaring te bezorgen door samen de omgeving te ontdekken in de natuur. Plezier staat altijd centraal! Ook bij het maken van de Smartphone Speurtochten. Vanuit plezier komen de beste ideeën! Ik wil deelnemers verassen met avontuur, spanning, humor, en interessante feitjes! Ik vind het belangrijk dat onze klanten het effect van onze speurtochten merken door de aantrekkingskracht en de deelnemers die verrast en enthousiast terugkeren. De laatste speurtocht die we maken zal altijd weer de beste zijn.

Angélia Coolen
Creatieve ontwikkeling &MarketingLinken op LinkedIn

Wouter van den Berg

Hoe bijzonder leuk die zoektocht naar de leukste en avontuurlijkste paadjes! Voor de gekke vragen, weetjes en opdrachten kijken we naar de typische cultuur, natuur en geschiedenis van de streek. Er is altijd weer een bijzonder en uniek verhaal te vertellen!
Na mij universitaire studie Cartografie heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Het is heel inspirerend om mooie producten te maken waarmee vakantiegangers en recreanten op een ontspannen manier Nederland kunnen verkennen.

Wouter van den BergRoute-ontwikkeling & ContentLinken op LinkedIn

 Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op.
 We denken graag met je mee!

Loverstraat 35, 6031 VJ Nederweert (Nederland)

MOB: 06 22679356

E-MAIL: info@routebureaunederland.nl