Een avontuurlijke (gezins)activiteit die je je gasten het hele jaar door kunt aanbieden, zónder inzet van personeel.

BORING!

Als vakantiepark, camping, restaurant of bezoekerscentrum ben je trots op de prachtige natuurrijke omgeving rondom je locatie. Maar hoe kan je je jonge gasten hiervan laten genieten zodat het een onvergetelijke ervaring voor ze wordt? 
De meeste wandelingen zijn voor kinderen namelijk OERSAAI, té educatief of te lang.. En dáárom maken wij smartphone speurtochten speciaal voor kids én hun ouders! Kinderen nemen nu hun ouders eens op sleeptouw in plaats van andersom. Plezier met het hele gezin staat altijd centraal en de kids steken er ook nog wat van op!

Gebruiksvriendelijkheid & beleving 

De speurtochten zijn GPS-gestuurd waardoor de verhalen onderweg automatisch 'oppoppen'. De vertelstem en muziek versterken de beleving en ook filmpjes, quizvragen en opdrachten kunnen worden toegevoegd. De smartphone maakt het mogelijk de deelnemers over paadjes te leiden die op geen kaart te vinden zijn of zich moeilijk laten beschrijven. De routes kunnen zelfs over het water! De speurtochten kunnen vooraf worden gedownload en werken dus ook offline. Met één druk op de knop deel je je score en nodig je vrienden en familie uit om ook mee te doen.

96% gaf de hoogste score van 4 of 5 sterren voor onze speurtochten!

Bekijk hier onze Smartphone Speurtochten

Lotje Smartphone Speurtocht

Een unieke buitenbeleving voor gezinnen waarbij we inzoomen op de typische natuur, cultuur én geschiedenis rondom uw locatie...maar alles op z'n Lotjes. Uw gasten zullen dus écht weten in welke streek ze zijn geweest. Plezier en staat centraal én je gasten steekt er wat van op! 

Codekraker XXL

Een uitdagend spel in de buitenlucht Vol met geheime codes, raadsels, geocaches en hersenkrakers. 

Spionnen Smartphone Speurtocht

Een avontuur in de natuur voor kinderen vanaf 8 jaar. Een mix van spanning en humor. Kids worden uitgedaagd de Geheime Dienst te helpen bij het ontmaskeren van een geheimzinnige bende die zich verstopt in de natuur. Door codes te kraken en geheime boodschappen te ontcijferen komen ze stap voor stap bij de geheime opslagplaats van de bende.

Familie Kerstspeurtocht

Een speurtocht vol warme kerstbeleving, muziek, het kerstverhaal, voornemens, wintersfeer, saamhorigheid en bezinning. En natuurlijk zullen de (kerstachtige) grapjes en raadsels van Lotje ook hier niet in ontbreken! De Familie Kerstspeurtocht 'popt op' tijdens de decembermaand en de hele kerstvakantie.

Lotje Familie Paasspeurtocht

Deze speurtocht voor de hele familie verschijnt ook in 2023 weer tijdens het paasweekend. De door Lotje verzonnen 'Kippenbende' heeft de paaseieren gestolen om zo de Paashaas een hak te zetten. En die eieren moeten natuurlijk worden teruggevonden! Een speurtocht vol vrolijke paasbeleving, muziek, het paasverhaal, lentegevoel, grapjes en raadsels.

Creaties op maat

Naast onze vaste concepten, creëren we smartphone speurtochten en routes op maat. Helemaal afgestemd op jouw gasten en eventueel met je eigen character erin verwerkt. Ook helpen bij het omzetten van bestaande (papieren) speurtochten en routes naar de smartphone. Een 'gewone' speurtocht of route verandert zo in een bijzondere buitenbeleving.

ZAKELIJKE NIEUWSBRIEF VOOR DE RECREATIEBRANCHE

Mis niets en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Angélia Coolen

Creatieve ontwikkeling & Marketing

Wouter van den Berg

Route-ontwikkeling & Content

"Ik vind het belangrijk dat onze klanten het effect van onze speurtochten merken door de aantrekkingskracht die ze hebben op gezinnen met kinderen."

"Over elke plek is wel een bijzonder verhaal te vertellen. Naar die verhalen gaan we op zoek en maken ze aantrekkelijk voor kinderen én hun ouders."

Dit zijn enkele van onze klanten

Loverstraat 35, 6031 VJ Nederweert (Nederland)

MOB: 06 22679356

E-MAIL: info@routebureaunederland.nl