Een avontuurlijke gezinsactiviteit die je je gasten het hele jaar door kunt aanbieden, zónder inzet van personeel.

Quality Time met het gezin

Ouders gaan in hun vrije tijd en vakantie voor ‘quality time’ met het gezin. Een activiteit in de natuur staat hoog op de verlanglijst. Maar dan liefst wel een waar de kids enthousiast over zijn. Maar de meeste wandelingen zijn voor kinderen oersaai, té educatief of te lang.. En dáárom maken wij smartphone speurtochten waarmee kids hun ouders eens op sleeptouw nemen in plaats van andersom. Plezier met het hele gezin staat daarbij altijd centraal en de kinderen steken er ook nog wat van op!

Gebruiksvriendelijke Smartphone Speurtochten

De speurtochten zijn GPS-gestuurd waardoor verhalen onderweg automatisch 'oppoppen'. De vertelstem en muziek versterken de beleving en ook filmpjes, quizvragen en opdrachten kunnen worden toegevoegd. De smartphone maakt het mogelijk de deelnemers over paadjes te leiden die op geen kaart te vinden zijn of zich moeilijk laten beschrijven. De routes kunnen zelfs over het water! De speurtochten kunnen vooraf worden gedownload en werken dus ook offline Met één druk op de knop deel je je score en nodig je vrienden en familie uit om ook mee te doen.

Neem contact op!

Bent u als vakantiepark, camping, restaurant of bezoekerscentrum trots op uw omgeving? Wilt u gezinnen een leuke en avontuurlijke activiteit bieden waarmee ze die omgeving leren kennen en niet meer gaan vergeten? De speurtochten starten en eindigen voor uw deur. Een gezinsactiviteit die u uw gasten het hele jaar door kunt aanbieden, zónder daar personeel voor in te moeten zetten..

Maar liefst 96% gaf eenscore van 4 of 5 sterren voor onze speurtochten

Dit zijn onze Smartphone Speurtochten

Lotje Smartphone Speurtocht

Speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Een unieke rondleiding door de natuur die als een magneet werkt voor de grote doelgroep van gezinnen met kinderen. Elke Lotje Speurtocht is uniek omdat we inzoomen op de specifieke natuur, cultuur en geschiedenis van de betreffende locatie. Plezier staat centraal én je steekt er wat van op!

Lotje Codekraker XXL

Een uitdagend en avontuurlijk spel in de buitenlucht voor kids vanaf ongeveer 6 jaar én hun ouders. Vol met geheime codes, raadsels, geocaches en hersenkrakers. Daarnaast maken je gasten kennis met het unieke van jouw locatie en streek! Vind je dat laatste niet belangrijk, kies dan voor de voordelige basisversie. Beschikbaar vanaf begin 2023, schrijf je nú alvast in!

Spionnen Smartphone Speurtocht

Een avontuur in de natuur voor kinderen vanaf 8 jaar. Een mix van spanning en humor. Kids worden uitgedaagd de Geheime Dienst te helpen bij het ontmaskeren van een geheimzinnige bende die zich verstopt in de natuur. Door codes te kraken en geheime boodschappen te ontcijferen komen ze stap voor stap bij de geheime opslagplaats van de bende.

Lotje Familie Kerstspeurtocht

Een speurtocht vol warme kerstbeleving, muziek, het kerstverhaal, voornemens, wintersfeer, saamhorigheid en bezinning. En natuurlijk zullen de (kerstachtige) grapjes en raadsels van Lotje ook hier niet in ontbreken! De Familie Kerstspeurtocht 'popt op' tijdens de decembermaand en de hele kerstvakantie.

Lotje Familie Paasspeurtocht

Deze speurtocht voor de hele familie verschijnt ook in 2023 weer tijdens het paasweekend. De door Lotje verzonnen 'Kippenbende' heeft de paaseieren gestolen om zo de Paashaas een hak te zetten. En die eieren moeten natuurlijk worden teruggevonden! Een speurtocht vol vrolijke paasbeleving, muziek, het paasverhaal, lentegevoel, grapjes en raadsels.

Creaties op maat

Naast onze vaste concepten, creëren we smartphone speurtochten en routes op maat. Helemaal afgestemd op jouw gasten en eventueel met je eigen character erin verwerkt. Ook helpen bij het omzetten van bestaande (papieren) speurtochten en routes naar de smartphone. Een 'gewone' speurtocht of route verandert zo in een bijzondere buitenbeleving.

ZAKELIJKE NIEUWSBRIEF VOOR DE RECREATIEBRANCHE

Mis niets en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Angélia Coolen

Creatieve ontwikkeling & Marketing

Wouter van den Berg

Route-ontwikkeling & Content

"Ik vind het belangrijk dat onze klanten het effect van onze speurtochten merken door de aantrekkingskracht die ze hebben op gezinnen met kinderen."

"Over elke plek is wel een bijzonder verhaal te vertellen. Naar die verhalen gaan we op zoek en maken ze aantrekkelijk voor kinderen én hun ouders."

Dit zijn enkele van onze klanten

Loverstraat 35, 6031 VJ Nederweert (Nederland)

MOB: 06 22679356

E-MAIL: info@routebureaunederland.nl