Lotje Smartphone Speurtochten

Het Lotje Concept

Een Lotje Smartphone Speurtocht is een avontuurlijke buitenbeleving speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen tussen de 6-12 jaar oud. Het is een gezinsactiviteit die u uw gasten het hele jaar door kunt aanbieden, zónder inzet van personeel. Geschikt voor vakantieparken, campings, kindvriendelijke horeca en bezoekerscentra. Met een Lotje Smartphone Speurtocht geeft u uw gasten een unieke rondleiding door de natuur die als een magneet werkt voor de grote doelgroep van gezinnen met kinderen.

Steeds meer trouwe Lotje-fans

De afgelopen jaren namen de deelnemersaantallen toe, maar sinds corona is het geëxplodeerd! Gezinnen hebben massaal ontdekt hoe leuk het is om met een Lotje Smartphone Speurtocht een streek te verkennen. En het blijft niet bij één speurtocht. Uit de enthousiaste reacties, mailtjes, foto’s, social media posts en beoordelingen blijkt dat veel gezinnen méérdere speurtochten doen. En dat gaat niet vervelen, want elke Lotje Smartphone Speurtocht is weer anders.

Lotje Smartphone Speurtochten in heel Nederland

Inmiddels zijn er zo'n 25 Lotje Smartphone Speurtochten ontwikkeld, vooral in Limburg en op de Veluwe, maar ze verschijnen nu ook in Overijssel, Drenthe, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Het aantal groeit dus hard! Bent u als vakantiepark, camping, restaurant of bezoekerscentrum benieuwd naar wat een Lotje Smartphone Speurtocht voor uw gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op!

"Superleuk! Geweldig en héél origineel!"

De natuur en cultuur van de streek

Grappige weetjes die je niet vergeet

Iedere Lotje Smartphone Speurtocht is uniek! Uw gasten zullen dus écht weten in welke streek ze zijn geweest. De typische natuur, cultuur én geschiedenis van het gebied komen voorbij, maar alles op z'n Lotjes. Verwerkt in interessante weetjes, gekke vragen en opdrachten, eigenaardige verhalen en melige grapjes. Lopen uw gasten langs een dassenburcht of een boom waar een bever aan heeft geknaagd, dan popt de vertelstem automatisch op om ze hierop te wijzen! 

Lotje vertelt over boeiende planten en dieren die uw gasten kunnen tegenkomen, zoals het vleesetende plantje zonnedauw of de 'Big 5' en hoe je die het best kunt spotten. Ook krijgen ze geheimpjes te horen, zoals waarom de boswachter steeds die roze waterlelies uit het water vist! En dat het roostertje bij de uitgang van het park de wilde zwijnen zou moeten tegenhouden... maar dat dus niet doet!

Doe kéns mich de poekel roetsjen!

Spannende mythes en legendes

In sommige Lotje Smartphone Speurtochten krijgen uw gasten gratis en voor niks een snelcursus streekdialect :-) Zo komen ze te weten wat een Tukker bedoelt met "Noe he'j de proem'n in 'n drek!" en dat ze maar beter kunnen gaan als ze een Limburger hoort zeggen: "Doe kéns mich de poekel roetsjen". En in welk deel van Nederland houden ze van 'nonnevotten'?

Er bestaan veel oude verhalen die Lotje eens even uit de doeken zal doen. Deelnemers moeten dus niet schrikken als zij op de Veluwe ineens het spookachtige geluid van de Witte Wieven horen die over het water zweven. En zouden ze de legende van de kabouters kennen, die al je huisraad meenemen? Of het enge verhaal van de Bokkenrijders? Allemaal verhalen die opnieuw worden beleefd tijdens de Lotje Smartphone Speurtochten.

ZAKELIJKE NIEUWSBRIEF VOOR DE RECREATIEBRANCHE

Mis niets en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Geschikt voor vakantieparken, campings, bezoekerscentra en kindvriendelijke horeca

Deelnemers gaan zelfstandig op pad, begeleiding door personeel is niet nodig.

Vooraf te downloaden, werkt dus offline.

Een leuke en uitdagende buitenactiviteit voor gezinnen met kids vanaf ca. 6 jaar.

Inclusief 'Geheime Foto Opdracht' waarmee een prijsje kan worden gewonnen

Over de leukste en avontuurlijkste paden.

Rond de 3 km (ca. 1,5 uur) dus niet te lang en niet te kort, maar precies goed voor kids

Maar liefst 96% gaf eenscore van 4 of 5 sterren voor onze speurtochten

Over de app izi.Travel

Onze speurtochten worden aangeboden in de GRATIS app izi.Travel. Dit is een professionele en goed doorontwikkelde app voor indoor en outdoor routes die door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt. In Nederland maken veel grote musea, vvv’s en andere toeristische organisaties gebruik van izi.Travel. Uw speurtocht is automatisch vindbaar voor alle gebruikers wereldwijd.

De izi.Travel app is helemaal gratis.

Uw speurtocht verschijnt op uw locatie bovenaan de lijst.

Speurtochten kunnen worden gedownload en werken dus ook offline.

Meerdere taalversies mogelijk.

Deelnemers worden uitgenodigd hun score en beoordeling te delen via de socials.

Elke speurtocht een eigen URL en QR-code

Bij Landal De Lommerbergen

Bij Park Berkenrhode

wat was dit ontzettend leuk!! Voor iedereen plezier, mannen (7 en 10 jaar) voorop en de weg gewezen. Wij als ouders genoten van het prachtige bos en onze dochter (4jaar) huppelde vrolijk mee! Kan het iedereen aanbevelen!

Het was een topspeurtocht! Zeer leerrijk en vol afwisseling.

Ninthe (8), Vince (7), Fien (5) en ik (37) hebben er enorm van genoten.

Heel leuk om met de smartphone de omgeving te verkennen, dan kan je al niet verloren lopen...

Dit gaan we zeker vaker doen!

Dankjewel voor deze moderne, interactieve manier van wandelen.

familie van Dijk

Bij Bezoekerscentrum Leudal

Familie Vd Meerschaert

Geweldig genoten! De kinderen vonden het gaaf en stoer.

Desiree Cuijpers

Bij Camping de Bosgraaf

Bij Landal Hoog Vaals

Midden in de winter, heel leuk! Spannend...de witte wieven. De oranje beek. Durf ik erover heen te springen?

Een speurtocht dat zeker de moeite waard is geweest. We hebben genoten van de wandeling, de omgeving, de weetjes, de raadsels en de speurtocht 😉 Een echte aanrader!

Ties

Cytje

Bij Park Sonsbeek

Bij Sarsven en De Banen

Ontzettend leuk om te doen. Heel duidelijk en uitdagend voor de kinderen

Echt super leuk om met de kinderen te doen en ook nog eens leerzaam. onze kinderen liepen graag mee (5, 8 en 11 jaar)

Eline

Judith

Bij Slot Cranendonck

Bij Restaurant Op d'n Berg


Wat een ontzettend leuke tocht door het bos hier bij de camping Heldense bossen en Restaurant Op d'n berg! Aanrader voor iedereen met kinderen. Ik ga gauw kijken waar Lotje andere routes heeft uitgezet.

Leuke paadjes en een echt avontuur. De kids en wij hebben genoten!

Susan

Bas

Dit zijn enkele van onze klanten

Een smartphone speurtocht op uw locatie? 

Loverstraat 35, 6031 VJ Nederweert (Nederland)

MOB: 06 22679356

E-MAIL: info@routebureaunederland.nl